Account aanmaken bij Bitvavo

Voorkom dat je transactiekosten betaalt. Gebruik onze unieke link en betaal over de eerste 10.000 geen handelskosten. 

Geen transactie kosten

Klik op "Direct Starten" en Gebruik onze unieke partner link. Dan betaal je over de eerste 10.000 euro geen handelskosten.

Groote broker van Nederland

Bitvavo is de grootste broker van Nederland. Veel mensen kiezen voor het gemak van Bitvavo.

Nederlands bedrijf

Bitvavo is een nederlands bedrijf en is gevestigd in Amsterdam. Ook staan ze onder toezicht van De Nederlandsche Bank.

Meer dan 50 crypto's

Bitvavo biedt jou de mogelijkheid om meer dan 50 verschillende cryptocurrencies te kopen en te verkopen

Cryto exchange / broker

De grootste broker van Nederland

Bitvavo staat bekend als de meest prominente en veelgebruikte cryptocurrency exchange in Nederland, waar het meer dan een miljoen gebruikers uit het land aantrekt. Het team van Bitvavo zet zich elke dag in om de acceptatie van cryptocurrency onder de Nederlandse bevolking te stimuleren. Het team achter Bitvavo introduceert regelmatig leuke acties om nog meer mensen kennis te laten maken met crypto. Wil je meer weten? Dan zien we je graag terug op Bitvavotips.nl

Hoe maak je een Bitvavo account aan?

Het aanmaken van een account bij Bitvavo is een eenvoudige maar belangrijke stap voor iedereen die wil beginnen met het investeren in crypto. Doorloop deze pagina om succesvol een Bitvavo account op te zetten en ontdek hoe Bitvavo werkt. Onze experts vertellen alles wat jij wilt weten. 

De eerste stap: aanmelden bij Bitvavo

Ga naar de button bovenaan deze pagina met als tekst “Direct starten”. Klik op de knop ‘Aanmelden’ en vul je basisinformatie in, zoals je naam, e-mailadres en een sterk wachtwoord. Bitvavo hecht veel waarde aan veiligheid en privacy, dus zorg ervoor dat je wachtwoord moeilijk te raden is. Klik op de afbeelding hieronder om onze uitlegvideo te bekijken. Dan opent de video in een nieuw venster. 

Leeftijdsbeperkingen en 1 account per persoon

Bitvavo staat open voor iedereen die 18 jaar of ouder is. Jonger dan 18? Dan zul je officieel helaas moeten wachten. Ook staat Bitvavo het aanmaken van meerdere accounts niet toe. Dit helpt fraude te voorkomen en zorgt voor een veilige handelsomgeving voor iedereen. Een poging om toch een tweede account te openen kan leiden tot blokkades. Dit doen ze om de integriteit van het platform te waarborgen.

Het koppelen van je bankrekening

Na je aanmelding is het koppelen van je bankrekening een fluitje van een cent. Doe een kleine storting en Bitvavo verifieert je rekeningnummer. Dit proces waarborgt dat jij de rechtmatige eigenaar van de rekening bent en voorkomt onbevoegde toegang.

Veiligheid en identiteitsverificatie

Veiligheid staat voorop bij Bitvavo. Daarom is het verplicht om je identiteit te verifiëren. Dit proces is niet alleen een wettelijke eis maar beschermt ook jouw tegoeden op het platform. De verificatie is snel en eenvoudig te voltooien. Dit proces wordt ook behandeld in onze video. 

Storten en opnemen van digitale valuta

Zodra je account geactiveerd is, kun je beginnen met het storten van digitale valuta. Kies de valuta die je wilt storten, selecteer ‘Storten’ en volg de instructies om je walletadres te krijgen. Het overmaken van crypto naar je Bitvavo wallet is een kwestie van minuten. Ook kun je geld (fiat) storten op je account. Zo koop je direct nieuwe cryptocurrencies. 

Geld opnemen bij Bitvavo? Snel en eenvoudig

Geld opnemen van Bitvavo naar je bankrekening is eenvoudig. Kies voor ‘Opnemen €’, voer het gewenste bedrag in en bevestig de transactie. De verwerkingstijd is snel, waardoor je binnen no-time over je geld beschikt.

Bitvavo en de Belastingdienst

Een veelgestelde vraag is of de Belastingdienst zicht heeft op je Bitvavo-tegoeden. Het antwoord is ja. Als Nederlandse exchange is Bitvavo verplicht om informatie over klantentegoeden te delen met de Belastingdienst. Zorg dus dat je altijd op de hoogte bent van je fiscale verplichtingen.

Hoe zit het met de kosten bij Bitvavo?

Een vraag die we vaak krijgen is: “Wat kost het om te handelen op Bitvavo?” Gelukkig staat transparantie hoog in het vaandel bij Bitvavo. Het platform hanteert concurrerende handelskosten, die duidelijk vermeld staan op de website. Afhankelijk van je handelsvolume kunnen de kosten variëren, maar ze behoren tot de laagste in de markt. Dit maakt Bitvavo niet alleen een gebruiksvriendelijk, maar ook een kostenefficiënt platform voor zowel beginnende als ervaren handelaren. De transactiekosten zijn maximaal 0.25% per transactie. 

Kan ik ook handelen met een kleine investering?

Beginnen met een kleine investering is absoluut mogelijk bij Bitvavo. Dit maakt het platform ideaal voor beginners, die de wereld van crypto willen verkennen zonder direct grote bedragen in te leggen. Je kunt starten met een bedrag dat voor jou comfortabel voelt. Bitvavo moedigt gebruikers aan om te handelen binnen hun eigen mogelijkheden en biedt een brede selectie aan cryptovaluta, die je ook met een klein budget kunt aanschaffen. 

Hoe snel kan ik reageren op marktveranderingen?

De crypto-markt staat bekend om zijn volatiliteit, waarbij prijzen binnen no-time kunnen stijgen of dalen. Bitvavo’s platform is ontworpen voor snelheid en efficiëntie, waardoor je snel kunt reageren op marktveranderingen. Of je nu thuis bent of onderweg, dankzij de mobiele app van Bitvavo kun je altijd en overal handelen. Dit geeft je de flexibiliteit om te profiteren van kansen in de markt.

Hoe blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen?

Crypto is een snel veranderende wereld, en het is belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen. Bitvavo maakt dit eenvoudig door regelmatig updates en analyses te delen. Volg Bitvavo op sociale media of schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen belangrijk nieuws te missen. Zo blijf je geïnformeerd over nieuwe functies, cryptocurrencies die aan het platform worden toegevoegd en belangrijke markttrends.

Is mijn geld veilig bij Bitvavo?

Veiligheid is een topprioriteit bij Bitvavo. Naast de reguliere veiligheidsmaatregelen, zoals tweestapsverificatie en cold storage voor digitale valuta, biedt Bitvavo een unieke accountgarantie tot €100.000 tegen ongeautoriseerde toegang. Deze garantie, in combinatie met de registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB), biedt gebruikers een hoge mate van zekerheid. Jouw geld en crypto is dus veilig bij Bitvavo. Meer weten hierover? Lees dan ook ons blog: Hoe veilig is Bitvavo?

Wat als ik hulp nodig heb?

Bitvavo begrijpt dat het handelen in crypto vragen kan oproepen, vooral voor nieuwkomers. Daarom biedt Bitvavo uitgebreide ondersteuning via hun helpcentrum, waar je antwoorden kunt vinden op veelgestelde vragen. Kom je er niet uit? Dan staat de klantenservice klaar om je te helpen met persoonlijke ondersteuning. Of het nu gaat om technische problemen of vragen over je account, het Bitvavo team is er om je te ondersteunen.

Heb je nou al een account bij Bitvavo? Bekijk dan ook onze Bitvavo inloggen pagina en ontdek hoe je eenvoudig inlogt en gebruikmaakt van Bitvavo.

 
 
Scroll naar boven