Over ons

Wie zijn wij?

Welkom bij BitvavoTips.nl, jouw go-to plek voor alles wat met Bitvavo te maken heeft! Wij zijn een groep enthousiaste Bitvavo-gebruikers die één ding gemeen hebben: onze liefde voor crypto en de wens om onze kennis en ervaring te delen. Ons doel is om jouw tips & tricks te geven zodat jij zelf overweg kan met Bitvavo. Zo kun je ook als beginner investeren in crypto. Meer weten? Bekijk dan hieronder het YouTube kanaal van Jesse Commandeur (de eigenaar van deze website). 

bitcoin die vastgehouden wordt

Jesse Commandeur

Het gezicht achter Bitvavotips.nl

Jesse begon al met investeren in crypto toen ethereum nog maar 200 euro was. Sindsdien is hij altijd enthousiast geweest over crypto en heeft hij zicht voortdurend verdiept in het traden en investeren van cryptocurrencies. 

Op YouTube kreeg Jesse steeds meer vragen naar aanleiding van zijn video’s. Daarom besloot hij om alle informatie te bundelen op een gloednieuwe website: bitvavotips.nl. Deze website vormt een handleiding voor zowel nieuwe als bestaande gebruikers van Bitvavo. 

Nog geen account bij Bitvavo?

Bekijk onze registratievideo en maak een account aan bij de grootste broker/exhange van Nederland. Over de eerste 10.000 euro betaal je geen handelskosten.
foto van jesse commandeur
Scroll naar boven