Affiliate code Bitvavo? Krijg 10.000 euro gratis handelen

bitvavo zonder transactiekosten

Ben je van plan om te starten met handelen in cryptocurrency? Dan is dit je kans om een vliegende start te maken bij Bitvavo, één van de meest betrouwbare en gebruiksvriendelijke cryptoplatforms in Europa. Gebruik onze unieke affiliate code “DC3C83AD3E” en geniet van maar liefst 10.000 euro gratis handelsvolume. Lees snel verder om te ontdekken hoe dit precies werkt.

Wat is een affiliate code?

Simpel gezegd, een affiliate code zoals “DC3C83AD3E” is een speciale code die je kunt gebruiken wanneer je je aanmeldt bij Bitvavo. Deze code geeft jou speciale voordelen die niet beschikbaar zijn voor reguliere nieuwe gebruikers. In ons geval betekent het dat je tot 10.000 euro kunt handelen zonder handelskosten te betalen. Dit is een unieke kans om te handelen en de wereld van cryptocurrency te verkennen zonder direct kosten te maken.

Hoe kan ik de affiliate code gebruiken?

Het proces is heel eenvoudig:

  • Maak een account aan bij Bitvavo (klik op het linkje om onze video te zien waarin we stap voor stap uitleggen hoe je dit doet)
  • Voer tijdens het aanmeldproces onze unieke code “DC3C83AD3E” in.
  • Zodra je account is geactiveerd, is je korting actief en kun je beginnen met handelen.
  • Zodra je de code hebt ingevoerd, wordt het voordeel automatisch toegepast op je eerste transacties, tot een totaal handelsvolume van 10.000 euro. 

Dit biedt een mooie mogelijkheid om te leren handelen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over transactiekosten.

Waarom zou ik voor Bitvavo kiezen?

Bitvavo staat bekend om zijn gebruiksgemak en lage kosten. Het platform biedt toegang tot veel verschillende cryptocurrencies en is ontworpen om zowel beginners als ervaren handelaren te bedienen. Met functies zoals eenvoudig storten en opnemen via je bankrekening, een overzichtelijke interface en strikte beveiligingsmaatregelen, is Bitvavo de ideale keuze voor mensen die net beginnen met crypto. Ook is er een handige Bitvavo app, waar je makkelijk crypto koopt en verkoopt. 

Is Bitvavo veilig?

Ja, Bitvavo neemt veiligheid zeer serieus. Het platform gebruikt state-of-the-art beveiligingstechnieken om jouw assets en persoonlijke gegevens veilig te houden. De meeste tegoeden van gebruikers worden bewaard in zogenaamde ‘cold wallets’. Dit zijn wallets die niet verbonden zijn met het internet. Dit maakt Bitvavo extra veilig tegen aanvallen van hackers. 

Hoe profiteer ik maximaal van mijn handel op Bitvavo?

Hier zijn enkele tips:

  • Begin met kleine bedragen om het platform te leren kennen.
  • Experimenteer met verschillende cryptocurrencies om diversificatie in je portfolio aan te brengen. Meer hierover lees je in ons blog: Investeren in crypto? Zo begin je
  • Houd de markt goed in de gaten en maak gebruik van Bitvavo’s uitgebreide trading tools. Deze vind je onder het kopje “geavanceerd” als je ingelogd bent op de desktopversie. Zie ook onderstaande screenshot. 

Kan ik meteen beginnen met handelen?

Zeker! Zodra je onze affiliate code hebt gebruikt en je account is geactiveerd, kun je direct beginnen met kopen, verkopen en verhandelen van diverse digitale valuta.

Wat zijn de stappen die je moet nemen?

  1. Aanmelden bij Bitvavo: Gebruik de code “DC3C83AD3E” tijdens je registratie.
  2. Verifieer je account: Voltooi het verificatieproces om je account te activeren.
  3. Begin met handelen: Profiteer van je 10.000 euro gratis handelsvolume.

Vaak heb je al binnen 5 minuten het verificatieproces doorlopen. Er wordt tijdens het aanmelden om een scan van je ID-kaart of paspoort gevraagd. Ook moet je een aantal simpele handelingen uitvoeren voor de camera. 

Zo weten ze zeker dat jij degene bent die het nieuwe account aanmaakt. Goed om te weten is dat je ook maximaal 1 account mag aanmaken per persoon. Hieronder hebben we alvast een handige video waarin we stap voor stap uitleggen hoe de Bitvavo exchange werkt. Deze video is dus handig om te bekijken als je het aanmeldproces doorlopen hebt. 


Disclaimer: Blijf er wel rekening mee houden dat wij geen financieel advies geven en onze artikelen puur maken ter inspiratie. Ook bevat dit artikel een affilate link. Dit voegen wij enkel toe zodat we dit platform verder kunnen uitbreiden en jullie van nog meer waardevolle content kunnen voorzien. Zo maken we samen van Bitvavotips.nl een community van enthousiaste Bitvavo gebruikers. Verder zijn wij niet aansprakelijk voor het eventueel verlies van crypto tegoeden.

Nog geen Bitvavo account?

Bekijk de video en maak een account aan bij de grootste broker van Nederland. Over de eerste 10.000 euro betaal je geen handelskosten. Jesse legt uit hoe.

foto van jesse commandeur
Scroll naar boven