VeChain Koers & Verwachting 2030 

vechain koers en verwachting blog

Hieronder zie je de VeChain koers door middel van een handige widget Je ziet in een oogopslag wat de prijs is.

Geloof je in de toekomst van VeChain (VET)? Bekijk dan onze handige video en zie hoe jij binnen 5 minuten VeChain koopt. We laten je stap voor stap zien hoe je dit doet. Handig voor mensen die net beginnen met crypto en op een veilige manier VeChain willen kopen bij Bitvavo.

Hoeveel VeChain kun jij kopen?

Ben je nou nieuwsgierig hoeveel VeChain jij kan kopen voor bijvoorbeeld 100 euro? Dan hebben we hierboven voor jou een handige converter. Je vult het bedrag in en ziet direct hoeveel VET je hiervoor krijgt. Simpel toch? Samen met onze video weten we het zeker dat het jou lukt om snel en eenvoudig VeChain aan te schaffen. Wil je meer weten over VeChain bij Bitvavo? Klik dan ook even op het linkje.

Technische analyse VeChain (VET)

Hieronder zie je de VeChain koers weergegeven in een grafiek van TradingView. Je kunt de grafiek zelf aanpassen en technische analyse toepassen om goede entries te bepalen. Zo maken we het investeren in crypto nog makkelijker. Het kan zijn dat je deze chart op je mobiel erg klein ziet. Open in dat geval deze pagina op de desktop.

Crypto nieuws door Analisten & Experts

Hieronder zie je het laatste belangrijke crypto nieuws. We hebben bewust gekozen om de Twitter (X) posts in te laden van CoinDesk. Dit is de grootste crypto nieuwswebsite ter wereld. Zo heb je direct een overzicht van alle belangrijke tweets rondom crypto. Veel experts en analisten maken gebruik van dit platform. Dit maakt het waardevol om voor het laatste nieuws en ontwikkelingen regelmatig op Twitter te kijken. Wil je direct een overzicht van de laatste ontwikkelingen rondom VeChain? Klik dan ook even op het linkje. Op de website van Newsbit heb je een handig overzicht van het laatste nieuws rondom VeChain.

Meer laden

Prijsverwachting VeChain 2030

Wij mogen zelf geen prijsverwachtingen uitspreken, omdat wij geen financieel adviseur zijn. Daarom hebben we gekeken wat de experts en analisten bij DigitalCoinPrice verwachten. Zij hebben de koersverwachting voor VeChain vermeld staan. Wij hebben het daarom voor je omgerekend naar euro’s. Dit is dus puur ter inspiratie en afkomstig van DigitalCoinPrice. Prijzen kunnen fluctueren. We raden het daarom nooit aan om meer te investeren dan je bereid bent te verliezen.

Om de prijzen in Amerikaanse dollars om te rekenen naar euro’s, gebruiken we de huidige wisselkoers van 1 USD = 0.93 EUR. Op deze manier zorgen we ervoor dat de voorspellingen van DigitalCoinPrice altijd actueel zijn. Hieronder staat de omgerekende tabel.

JaarMinimum Prijs (EUR)Gemiddelde Prijs (EUR)Maximum Prijs (EUR)
2024€0.0294€0.0662€0.0716
2025€0.0704€0.0769€0.0842
2026€0.093€0.1116€0.1209
2027€0.1302€0.1395€0.1488
2028€0.1302€0.1395€0.1488
2029€0.1581€0.1767€0.1767
2030€0.2232€0.2418€0.2418
2031€0.3162€0.3348€0.3441
2032€0.4557€0.465€0.4743
2033€0.6138€0.6324€0.6417

Achtergrondinformatie VeChain

Wil je eerst meer leren over VeChain voordat je het besluit aan te schaffen? Dan hebben wij goed nieuws. Wij hebben alle belangrijkste vragen van de lezers van Bitvavotips.nl verzameld en geven antwoord op de belangrijkste vragen. Zo kun je weloverwogen besluiten of investeren in VeChain past bij jou.

Wat is VeChain Thor (VET)?

VeChain Thor, vaak afgekort tot VET, is een dynamisch blockchain-platform dat speciaal is ontworpen om de uitdagingen van echte bedrijfsoperaties aan te pakken, zoals supply chain management en bedrijfsprocessen. Het unieke aan VeChain Thor is de dual-token setup. VET fungeert als ‘slim geld’ binnen het netwerk en wordt gebruikt om slimme contracten te vereffenen en voor investeringen door het publiek. Daarnaast speelt VeChainThor Energy (VTHO) een cruciale rol; dit token wordt gebruikt als ‘brandstof’ voor transacties en operaties op het netwerk. De kosten hiervan zijn gekoppeld aan de complexiteit van de transacties.

VeChain onderscheidt zich door zijn praktische toepassingen en het vermogen om naadloze migratie van traditionele bedrijfsprocessen naar de blockchain mogelijk te maken. Dit biedt bedrijven transparantie, efficiëntie en verbeterde beveiliging. Het netwerk wordt verder versterkt door een gebruikersvriendelijke VeChain Wallet, die een veilige en interactieve interface biedt voor het beheer van VET. Ook wordt deze wallet gebruikt voor interactie met het blockchain ecosysteem. Met strategische partnerschappen en een groeiende adoptie in diverse industrieën, positioneert VeChain Thor zich als een voorloper in de blockchain technologie.

Hoeveel VeChain coins zijn er?

VeChain kent een complex tokensysteem bestaande uit VeChain Token (VET) en VeChainThor Energy (VTHO). VET (het primaire token) is niet alleen een middel om waarde over te dragen binnen het VeChain-netwerk, maar ook een instrument voor de financiering van de activiteiten op het platform. Op dit moment circuleren er ongeveer 72,71 miljard VET-munten, met een maximale voorraad van 86,71 miljard munten. Dit plafond is vastgesteld om inflatie te voorkomen en de waarde van de token te stabiliseren. 

VTHO, wordt gebruikt als ‘gas’ voor het uitvoeren van transacties en smart contracts op het netwerk, waardoor het essentieel is voor de operationele functionaliteit van het VeChain-ecosysteem. Deze structuur ondersteunt niet alleen het netwerk, maar stimuleert ook de economische activiteit binnen het platform. 

Welke bedrijven gebruiken VeChain?

VeChain heeft zich bewezen als een betrouwbare partner voor diverse vooraanstaande bedrijven, die streven naar verbetering van hun supply chain en authenticatie processen. Onder deze bedrijven bevinden zich enkele grote namen zoals Walmart China en BMW. Walmart China gebruikt VeChain sinds 2019 om de herkomst van verpakte vleeswaren, groenten en zeevruchten nauwkeurig te traceren, wat bijdraagt aan een veiliger en transparanter consumentenproces. BMW heeft door de samenwerking met VeChain zijn voertuiggegevens veilig op de blockchain opgeslagen, wat een innovatieve stap is in de automotive industrie.

Daarnaast werken meerdere merken van de luxe groep LVMH (Moët Hennessy Louis Vuitton) samen met VeChain om blockchaintechnologie te implementeren als middel tegen namaak. Dit toont aan dat VeChain niet alleen in de supply chain sector, maar ook in de luxegoederenindustrie van grote waarde is. Verder heeft VeChain partnerships met wereldwijd erkende audit- en adviesbureaus zoals PwC en DNV GL, die het potentieel van VeChain erkennen voor het verhogen van de transparantie en het efficiënt beheren van bedrijfsprocessen. 

Heeft VeChain nog toekomst?

VeChain blijft een prominente speler in de wereld van blockchain-technologie, met substantiële groeivooruitzichten. Volgens diverse marktanalyses en prijsvoorspellingen zou VeChain (VET) tegen 2030 een aanzienlijke waardestijging kunnen realiseren. Experts suggereren zelfs dat het niet ondenkbaar is dat VET de grens van $1 zou kunnen doorbreken, gezien de voortdurende uitbreiding van zijn toepassingen en strategische partnerschappen. Zoals je eerder al hebt kunnen zien, is niet elke partij even optimistisch; bij Digital Coin Price richten ze zich op een prijs van 0.63 euro in 2030. Wel is duidelijk dat veel analisten groei voorspellen. 

Het potentieel van VeChain wordt ondersteund door zijn real-world integraties in sectoren zoals supply chain management, waar het transparantie en traceerbaarheid aanzienlijk verbetert. Hoewel de cryptomarkt volatiel en onvoorspelbaar blijft, geven de huidige trends en het groeiende aantal institutionele beleggers een positief signaal af.

Tot slot: Blijf er altijd rekening mee houden dat we deze pagina’s puur maken ter inspiratie en geen financieel advies geven. Doe altijd goed je eigen onderzoek en investeer nooit meer dan je bereid bent te verliezen. Zie onze pagina’s daarom vooral als inspiratie en probeer beleggingen altijd goed te spreiden, op een manier die voor jou fijn werkt.

Nog geen Bitvavo account?

Bekijk de video en maak een account aan bij de grootste broker van Nederland. Over de eerste 10.000 euro betaal je geen handelskosten. Jesse legt uit hoe.

foto van jesse commandeur
Scroll naar boven